Home > Musicparts, Video > Chantal Harvey’s machinima’s

Chantal Harvey’s machinima’s

Chantal Harvey is een van mijn vrienden in Second Life.Zo lang ik haar ken maakt ze hier video’s (machinima’s). Ooit begonnen met het filmen van modeshows, feesten en bruiloften in deze virtuele wereld, en in rap tempo ontwikkelt tot een ware scenariste en cineaste. Of moet ik zeggen machinimaakster machinimatographer? Chantal heeft de smaak duidelijk te pakken. Op haar YouTube pagina kun je de enorme productiviteit van miss Harvey met eigen ogen aanschouwen.
Ter introductie hierboven een van haar laatste Machinima’s waarin ze dankbaar gebruik maakte van mijn muziek die ik hier heb gepubliceerd.

Machinima: The building of the Giant MaMachine in Second Life by Asterion Coen and Chantal Harvey

Categories: Musicparts, Video
  1. July 1st, 2009 at 00:39 | #1

    Hey Zebra, dank voor je mooie woorden en bovenal mooie muziek! Ik ben altijd op zoek naar muziek, ik zal met plezier je muziek blijven gebruiken voor mijn machinima’s. En het is machinimatographer – mooi woord toch.

  2. July 1st, 2009 at 01:06 | #2

    @Chantal Harvey
    Schitterend woord 😉

  1. No trackbacks yet.